Apetitonline.cz|dnes, 14:35
Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem
Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům...
Apetitonline.cz|dnes, 12:08
Svatojánská noc voní bylinkami: Připravte si čaj podle starých tradic a užijte si letní slavnost pod širým nebem
Noc z 23. na 24. června patří k těm nejkouzelnějším v roce. Podle dávných tradic tehdy bylinky získávají...
Apetitonline.cz|dnes, 11:16
Dalgona coffee: Tři suroviny a trocha trpělivosti – to je kávový fenomén, který dobyl sociální sítě
Občas stačí jen tři suroviny, trocha trpělivosti a správný okamžik – a vznikne trend, který obletí svět....
Apetitonline.cz|dnes, 09:46
Jemný piškot, krém jako obláček a spousta jahod: Fraisier je sen každého milovníka dortů
Elegantní tak, jak francouzské dezerty umějí být: nadýchaný jako obláček a plný jahod až po okraj. Fraisier...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 15:12
Ovocné knedlíky i krtkův dort bez lepku: Food blogerka Celiaxmoni radí, jak na to
Léto je jako stvořené k experimentům, třeba s bezlepkovým pečením. Pečení bez lepku ttotiž už dávno není...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 14:11
Zpestřete si pitný režim osvěžující domácí limonádou!
Pitný režim se musí dodržovat, proč ale vodu nedoplnit nějakou lahodnou domácí limonádou? Ať už ji...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 12:19
Kompoty: Ovocná dobrota, kterou uměly připravit už naše prababičky, se znovu těší oblibě
Kompoty, voňavé sklenice plné sezonního ovoce a sladkého sirupu, slaví comeback nejen jako retro pochoutka,...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 11:08
Víkend s Apetitem: Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér
Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 10:12
Jak připravit dokonalou čokoládovou pěnu? 10 receptů na klasiku i moderní varianty
Čokoládová pěna vyniká jednoduchostí, nabízí ale prostor i pro rafinované variace. Základem úspěchu tohoto...
Apetitonline.cz|20. 6. 2025, 09:24
Jak učitelům poděkovat? Jedlé dárky jsou sázka na jistotu: cookies, sirupy, pesta nebo bylinková sůl
Konec školního roku neznamená jen závěrečné testy, ale také besídky, koncerty a dárky pro učitele jako malé...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 15:03
Krevetový festival v plném proudu: Ochutnali jsme krevety i další mořské plody. Co má nejraději Saša Rašilov?
Léto u moře se neobejde bez krevet a Češi je milují. Čím dál častěji si je dopřávají i na svých grilech a...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 14:13
Kam vyrazit o víkendu? Na největší zmrzlinový festival ve střední Evropě nebo na postřižinské pivo
Polovina června je za námi a vy už se chcete naladit do prázdninového módu? Přinášíme ty nejlepší tipy, kam...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 13:13
Rané, polorané, polopozdní i pozdní: Kdy sáhnout po kterém typu brambor a proč je nezaměňovat?
Ne všechny typy brambor lze v pokrmech vzájemně nahrazovat. Liší se nejen dobou sklizně, ale i vlastnostmi,...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 12:07
Kvíz: Jste hlava mazaná a víte, který olej je na smažení a jakou teplotu má mít máslo při výrobě těsta? Prověřte své tukové IQ!
Tuky mívaly špatnou pověst a v kuchyni jsme se mi snažili vyhnout, vždyť kazil figuru a ucpával cévy. Toto...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 11:19
Objevte kouzlo sdílení: španělské tapas si zamiloval celý svět. Co všechno můžete jako tapas servírovat?
Když se řekne tapas, vybaví se nám Španělsko, slunce, čerstvé suroviny a sklenka vína. Ale tapas je hlavně...
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 10:29
Šest letních drinků od barmana světových hvězd, které zvládnete i doma.
Nachystejte ledy, nakrájejte citrusy na tenké plátky, otrhejte mátu a dejte chladit oblíbený alkohol....
Apetitonline.cz|19. 6. 2025, 09:13
Hrníčkové buchty bez vážení: 7 tipů, jak na pečení od oka + 5 receptů, které se vždycky povedou!
Když máte dobrý recept a hrníček v ruce, zvládnete víc, než si myslíte. Nemusíte se stresovat přesnými...
Apetitonline.cz|18. 6. 2025, 14:10
Oslavte Den sushi ve velkém stylu: Které druhy musíte znát, co je sushi etiketa a kam v Praze na nej sushi?
Den sushi se slaví od roku 2009 a jeho cílem je motivovat lidi, aby si víc dopřávali tuto japonskou...
Apetitonline.cz|18. 6. 2025, 12:11
Nejoblíbenější letní jídlo podle šéfkuchařů? Steaky se zeleninou i jahody se šlehačkou
Potkat na jednom místě několik vyhlášených a uznávaných šéfkuchařů? To se hned tak nepoštěstí a i proto...
Apetitonline.cz|18. 6. 2025, 10:59
Bizarní trend z TikToku, který dělí svět. Je latté s jarní cibulkou pochoutka, či nesmysl?
V době, kdy se virální trendy šíří rychlostí světla, se na sociálních sítích objevil nový fenomén: latte s...